Visa
visum inbjudan
utflykter

Hotellbokning med hotell. Bästa pris för rum och hotell i staden: på vår hemsida

'Piter House'

'Piter House' började sin existens i September 2013. Vi har försökt att ge alla nödvändiga povsednvnoj liv: kabel-TV, telefon med internationell och stadståg tillgång, tillgång till Internet, en rymlig garderob, maximalt buller isolering. Den vänliga och uppmärksamma personalen. Vi ser fram emot att träffa er i den härliga staden Sankt Petersburg!

Standard

För dem som vill hyra ett rum, erbjuder vi Dubbelrum Standard. Rummets storlek är 15 m2, TV, dusch, badrum, hårtork, en inbrottstjuv och brand säkerhetssystem, telefon med internationell och stadståg kommunikation, direkt tillgång till Internet. För att ta bort denna typ av rum, kan du boka det i bokningen eller kontakta oss via telefon. Vi kommer att vara glad att träffa dig!

Rum standard med 2 dubbelsäng

När du behöver en , kan du hyra ett rum på telefonen eller över Internet. Vi erbjuder dig ett dubbelrum. Rummets storlek är 16 m ² . Varje rum är utrustat med LCD-TV, ett badrum och en hårtork, brand säkerhetssystemet, en telefon med internationell och stadståg kommunikation, med direkt tillgång till Internet. Du kan boka detta rum bokning avsnitt eller kontakta oss via telefon.

Juniorsvit

Du att boka hotellrum och hotell i St. Petersburg? Dubbelrum Juniorsvit. Massage duschkabin, TV, ett badrum, en hårtork, en inbrottstjuv och brand säkerhetssystem, telefon med internationell och stadståg kommunikation, direkt tillgång till Internet i rummet. Du kan boka detta rum i bokningen eller kontakta oss via telefon.