Hotel rezervacije s hoteli. Najboljšo ceno sobe in hotelov v mestu: na naši spletni strani

»Piter House«

»Piter House« začel svoj obstoj v September 2013. Smo poskušali zagotoviti vse potrebne povsednvnoj življenje: kabelsko TV, telefonom z medmestne in mednarodne dostop, dostop do interneta, prostorni garderobi, največji hrup izolacijo. Prijazno in pozorno osebje. Veselimo se srečanja z vami v slavno mestu Sankt-Peterburg!

Standard

Za tiste, ki želijo najeti sobo, ponujamo sobo dvojna merila. Velikost prostora je 15 m2, TV, tuš, kopalnico, sušilec za lase, protivlomne in požarne varnostni sistem, telefon z mednarodnimi in medmestne komunikacijo, neposreden dostop do interneta. Odstraniti to vrsto sobi, si lahko rezervirate pri rezervaciji ali nas pokličete po telefonu. Z veseljem spoznala!

Standardna soba z 2 ležiščem

Ko potrebujete , lahko najamete sobo po telefonu ali preko interneta. Nudimo vam dvoposteljni sobi. Soba velikosti 16 m ² . Vsaka soba je opremljena z LCD-televizijo, kopalnico in sušilcem za lase, požarne varnosti sistema, telefon z mednarodnimi in medmestne komunikacijo, s neposreden dostop do interneta. Knjiga to sobo rezervacijski oddelek ali nas pokličete po telefonu.

Apartma Junior

Vi za rezervacijo Hotelske sobe in hoteli St. Peterburg? Dvoposteljna soba junior suite. V sobi masažni tuš kabino, TV, kopalnico, sušilec za lase, protivlomne in požarne varnosti sistema, telefon z mednarodnimi in medmestne komunikacijo, neposreden dostop do interneta. Lahko knjigo to sobo pri rezervaciji ali nas pokličite po telefonu.