Hotel Peter. Servicii excelente, camere confortabile, cele mai bune preturi din oras.

Hotel bun

Hotel, cum ar fi toate hotel (Peter este un oraş dezvoltat Hotel) oferă o varietate de camere single şi duble ocupare camere, camere de familie, Apartament de lux cu saună şi Jacuzzi, Suite cu şemineu, Deluxe şi camere standard.

Totul pentru confortul dvs.

Fiecare cameră are: baie cu podea incalzita (Suite-Jacuzzi, suita junior-baie, standard-duş), TV, telefon, uscător de păr, aer condiţionat, acces gratuit la Internet, pe distanţe lungi şi comunicare internaţională, o încredere de securitate sistem-toate pentru confortul dvs. Departe fiecare hotel, Peter este un oraş cu o infrastructură bine dezvoltată de turism, acest nivel de facilităţi.

Ospitalitatea Petersburg.

Personal la orice ora din zi de aşteptare pentru a vă urez bun venit şi va face tot posibilul pentru a vă face şederea în Sankt-Petersburg, fie că este vorba de o călătorie turistică sau o calatorie de afaceri, dovedit a fi cea mai lipsită de griji şi confortabil. Orice , o Peter este un oraş în cazul în care multe hoteluri poate invidia nivelul serviciilor noastre. Veţi aprecia servicii şi ospitalitate Petersburg noastre!