Hotel rezervare cu hoteluri. Cel mai bun pret de camere şi hoteluri din oraş: pe site-ul nostru

'Piter House'

'Piter House'-a început existenţa sa în septembrie 2013. Am încercat să ofere toate viata necesare povsednvnoj: TV prin cablu, telefon cu acces interurban si international, acces Internet, un dulap spaţioase, maxim zgomotos isolation. Personalul amabil şi atent. Aşteptăm cu nerăbdare să te văd în oraşul glorios din Sankt-Petersburg!

Standard

Pentru cei care doresc să închirieze o cameră, oferim camera dubla standard. Marimea camerei este 15 m2, TV, duş, baie, uscător de păr, un hoţ şi foc securitate sistem, telefonice interurbane si internationale comunicare, acces direct la internet. Pentru a elimina acest tip de cameră, puteţi rezerva-l în rezervare sau contactati-ne prin telefon. Vom fi bucuroşi să te cunosc!

Cameră standard cu pat dublu 2

Atunci când aveţi nevoie de un , puteti inchiria o camera pe telefon sau pe Internet. Va oferim o camera dubla. Camera de dimensiune 16 m ² . Fiecare cameră este dotată cu LCD TV, baie şi un uscător de păr, sistem de siguranta, un telefon cu comunicare interurbane si internationale, cu acces direct la Internet de foc. Puteţi să rezervaţi o cameră această secțiune de rezervare, sau contactati-ne prin telefon.

Suită Junior

Tu pentru rezervare Camere hotel şi hotelurile din Sankt-Petersburg? Cameră dublă junior suite. În camera de masaj cabină de duş, TV, baie, un uscător de păr, un hoţ şi sistem de securitate foc, telefon cu interurbane si internationale de comunicare, acces direct la internet. Puteţi rezerva această cameră în rezervare sau sa ne contactati prin telefon.