show
visum invitasjon
utflukter

Reservasjon med hoteller. Beste pris og hotellene i byen: på våre nettsider

'Piter House'

'Piter House' begynte sin eksistens i September 2013. Vi har forsøkt å gi alle nødvendige povsednvnoj livet: kabel-TV, telefon med interurban og internasjonale, internettilgang, en romslig garderobe, maksimal støyisolering. Det vennlige og oppmerksomme personalet. Vi ser frem til å se deg i den herlige byen St. Petersburg!

Standard

For de som ønsker å leie et rom, tilbyr dobbel standardrom. Romstørrelse er 15 m2, TV, dusj, et bad, en hårføner, en innbruddstyv og brann system, telefon med internasjonale og interurban kommunikasjon, direkte tilgang til Internett. Hvis du vil fjerne denne typen rom, kan du bestille det i bestilling eller oss. Vi vil gjerne møte deg!

Rom standard med 2 dobbeltseng

Når du trenger en , kan du leie et rom på telefon eller via Internett. Vi tilbyr deg et dobbeltrom. Rom størrelse 16 m ² . Hvert rom er utstyrt med LCD-TV, bad og en hårføner, brann sikkerhetssystem, telefon med internasjonale og interurban kommunikasjon, med direkte tilgang til Internett. Du kan bestille dette rommet reservasjon-delen, eller kontakt oss på telefon.

Juniorsuite

Du til å bestille hotellrom og hoteller i St. Petersburg? Dobbeltrom Juniorsuite. Rommet massasje dusjkabinett, TV, et bad, en hårføner, en innbruddstyv og brann system, telefon med internasjonale og interurban kommunikasjon, direkte tilgang til Internett. Du kan bestille dette rommet i reservasjonen eller kontakt oss på telefon.