Térkép
a vízum meghívás
kirándulások:

Mini-Szentpétervár Szállás

A hotel rövid leírása


Észak Velencéje.

Petersburg, megfelel a szürke szelek és esti fények, szemerkélő esőben és meleg mosolyt, páratlan illata, a tenger és finom romantikus utcák közelében ahol Szentpétervár szállás a turistákat váró egymás után sorakoznak. Velence északi, ahogy ők nevezik, köszönti a vendégeket: a repülőtér vagy a vasútállomás és a küszöbérték élvezhetik a vendéglátás és nyugalma. És hol van a legjobb dolog, mint a város legmodernebb szállodája? Fedezze fel, mi kényelmes mini-szálláshelye St. Petersburg fordul minden vendég ez az intézkedés a magas komfort és a legjobb külföld.

Mini-hotelbe.

Mini szállodák, amely mára már híres modern Petersburg, létre annak érdekében, hogy azok viszont élvezhetik a szép város, pihenésre legkisebb kívánja kielégíteni, és nem kell aggódni, mert ilyen 'apróságot,' mint a Genesis, és egyik napról a másikra. A szálláshely St. Petersburg a közelsége a látnivalók a város, és a fejlett infrastruktúra, van nem messzire, amire szükség van az orra alá, csak Nézd meg, ki az ablakon.

Ház Piter

Javasoljuk, látogat egy mini-szállodáink 'Piter House'-az egyik leginkább elérhető a városban, Szentpétervár szívében található. Következő Szentpétervár mindig a kifogástalan szolgáltatást, barátságos és kényelmes, amely biztosítja a látogatók, híresek voltak hotel «Piter házban 'egy kétágyas comfort, coziness és eleget tesz a legigényesebb kéréseket a vendég, és rabul ejti a legigényesebb vendégek kényelmét. Észak Velencéje szívében található Szállás St. Petersburg mindig szívesen és meleg szeretettel, ez a fajta mosoly erre a helyre és udvariasság, ez valami, ami nélkül nem hiszem, a jelenlegi Péter.

Összegyűjtése, az északi fővárosban.

, Ha úgy tetszik, kényelmes szállás, Péter és kifinomult ünnepek-a ajtó, mini Szállodánk a mindig barátságos nyílt az Ön számára. A varázsát a paloták, a nap és éjjel – meleg barátságos ágyban a szobában lesz részetek St. Petersburg, az ellentétek, a város legjobb benyomásokat, bármennyire, csendes és mért élet. És mini-szállodák a város, különösen a ' ház Piter Ez a megtestesült békés és nyugodt a felét. Összegyűjtése, az északi fővárosban, a széles választékát ajánljuk a következő: a ' ház Piter . miért? Után birtoklás gyűlt össze a legjobb, hogy kínál modern szállodák, Peter akarat nyit az Ön számára az ablakon a szálloda a gyönyörű kézzel ' ház Piter . Állt ki közepette a többi az ő őszinte és nagyon különleges a meleget, ez biztosan lenyűgözi a szíved. Éppen ezért mi ' ház Piter ' egyike a legjobb szállodákat az északi fővárosban. Mini szállás a megtestesült a barátságos város, kifejezte szándékát a Peter`s meglepetés, öröm, és kérjük a látogatókat. Miért mini Szállás? A szemét a lakosság és a vendégek az északi főváros St. Petersburg állapota nem hagyhatja figyelmen kívül a saját látogatók coziness. És mi még jobban képes válaszolni a kritériumok nem mini-hotelek? Minden város, amit ad ön melegség, kényelem, gondoskodó, egyedi értelem-ból haza. A város összes szálláshelye híresek a vendégek, a hozzáállás, ezért Peter jön újra és újra. ' Ház Piter '-a legjobb szállodák — meghívja Önt, hogy az északi fővárosban egy város-egy mese, ami egy csomó szép élmények és érzések, megfeleljen az új emberek és váratlan találkozás. Amikor keres mini Szállás válasszon szállodát. Dream City-St. Petersburg meghívja Önt, hogy látogasson el a szálloda ' ház Piter. Gyere nem fogod megbánni!


várnak rád: