Térkép
a vízum meghívás
kirándulások:

A szállodák, szállásfoglalás. Legjobb ár-szoba és szállás a városban: a honlapunkon

'Piter House'

'Piter House' 2013. szeptember-ben kezdődött. Igyekeztünk, hogy minden szükséges povsednvnoj élet: kábel TV, telefon, távolsági és nemzetközi hozzáférés, Internet-hozzáférés, egy ruhásszekrény, maximális zaj elszigeteltség. A barátságos és figyelmes személyzet. Várjuk Önöket a Saint-Petersburg dicsőséges város!

Standard

Azoknak, akik szeretnék, hogy egy kiadó szobát standard szobában kínálunk. Szoba mérete 15 m2, a TV, zuhanyzó, fürdőszoba, hajszárító, egy betörő és tűz biztonsági rendszer, telefon nemzetközi és a távolsági kommunikáció, közvetlen hozzáférést biztosít az internethez. Távolítsa el az ilyen típusú szoba, könyvet, hogy a foglalás, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon. Mi lesz, örülök, hogy találkoztunk!

Standard szoba 2 kétszemélyes ággyal

Ha a , bérelhet szobát a telefonon vagy az interneten. Kínálunk Önnek egy szoba. Szoba mérete 16 m ². Minden szoba fel van szerelve LCD TV-vel, fürdőszobával és hajszárítóval, tűzvédelmi biztonsági rendszer, a telefon, a távolsági és a nemzetközi kommunikáció, közvetlen Internet-hozzáférés biztosított. Ez a szoba foglalás szakasz, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon.

Junior lakosztály

Ön a foglalás szállodai szobák és a Szállás St. Petersburg? Kétágyas junior lakosztály. Szobában masszázs zuhanykabinnal, TV, fürdőszoba, hajszárító, egy betörő és tűz biztonsági rendszer, telefon, távolsági és nemzetközi kommunikáció, közvetlen hozzáférést biztosít az internethez. Ez a szoba, a foglalás, vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon.