Κρατήσεις με τα ξενοδοχεία. Καλύτερη τιμή δωμάτια και ξενοδοχεία στην πόλη: στην ιστοσελίδα μας

'Piter σπίτι'

'Piter σπίτι' άρχισε την ύπαρξή του το Σεπτέμβριο του 2013. Έχουμε προσπαθήσει να παρέχουν όλα τα αναγκαία povsednvnoj ζωή: καλωδιακή τηλεόραση, τηλέφωνο με την υπεραστική και διεθνή πρόσβαση, πρόσβαση στο Internet, ευρύχωρη ντουλάπα, μέγιστη θόρυβο απομόνωση. Το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Ανυπομονούμε να σας δούμε στην ένδοξη πόλη της Αγίας Πετρούπολης!

Πρότυπο

Για όσους επιθυμούν να νοικιάσει ένα δωμάτιο, προσφέρουμε Δίκλινο δωμάτιο standard. Μέγεθος δωματίου είναι 15 m2, την τηλεόραση, ντους, μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, διαρρήκτης και φωτιά σύστημα ασφαλείας, τηλέφωνο με διεθνή και υπεραστική επικοινωνία, άμεση πρόσβαση στο Internet. Για να καταργήσετε αυτόν τον τύπο του δωματίου, μπορείτε να κάνετε κράτηση την κράτησή ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Standard Δωμάτιο με 2 διπλά κρεβάτια

Όταν χρειάζεστε ένα , μπορείτε να νοικιάσετε ένα χώρο στο τηλέφωνο ή μέσω του Διαδικτύου. Σας προσφέρουμε Δίκλινο δωμάτιο. Αίθουσα μέγεθος 16 m ². Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με LCD τηλεόραση, μπάνιο και στεγνωτήρα μαλλιών, σύστημα ασφαλείας, τηλέφωνο με διεθνή και υπεραστικών επικοινωνίας, με άμεση πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε να κλείσετε αυτό το δωμάτιο σύστημα κρατήσεών, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

Junior Σουίτα

Σας για να κρατήσεις δωμάτια και ξενοδοχεία της Αγίας Πετρούπολης; Junior σουίτα Δίκλινο δωμάτιο. Στην αίθουσα μασάζ καμπίνα ντους, τηλεόραση, μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, διαρρήκτης και φωτιά σύστημα ασφαλείας, τηλέφωνο με διεθνή και υπεραστική επικοινωνία, άμεση πρόσβαση στο Internet. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό κράτηση την κράτησή ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.