Vis
visum invitation
udflugter

Hotel Peter. Fremragende service, komfortable værelser, bedste priser i byen.

Godt hotel

Hotellet, som alle hotel (Peter er en by med udviklede Hotel) byder på et udvalg af værelser enkelt og dobbelt belægning værelser, familie værelser, Luksussuite med sauna og Jacuzzi, Suite med pejs, Deluxe og standard-værelser.

For din bekvemmelighed.

Hvert værelse har: badeværelse med gulvvarme (Suite-Jacuzzi, junior suite-badeværelse, standard-bruser), TV, telefon, Hårtørrer, aircondition, gratis internetadgang, langdistance og international kommunikation, en pålidelig sikkerhed system-alt for din bekvemmelighed. Langt fra hver hotel, Peter er en by med en veludviklet infrastruktur af turisme, har dette niveau af faciliteter.

Petersborg gæstfrihed.

Venligt personale på ethvert tidspunkt af dagen venter på at byde dig velkommen og vil gøre deres bedste for at gøre dit ophold i St. Petersborg, det være sig en turistrejse eller en forretningsrejse, viste sig at være den mest sorgløse og komfortable. Enhver , Peter er en by, hvor mange hoteller kan misunde vores service på niveau. Du vil sætte pris på vores service og Petersborg gæstfrihed!