Vis
visum invitation
udflugter

Hotelreservation med hotellerne. Bedste pris af værelser og hoteller i byen: på vores hjemmeside

'Piter House'

'Piter House' startede i September 2013. Vi har forsøgt at give alle nødvendige povsednvnoj liv: kabel-TV, telefon med mellem byer og internationale adgang, internetadgang, en rummelig garderobe, maksimal støjreduktion. Det venlige og opmærksomme personale. Vi ser frem til at se dig i den herlige by Saint-Petersburg!

Standard

For dem, der ønsker at leje et værelse, tilbyder vi dobbelt standard værelse. Værelset er 15 m2, TV, Bruser, badeværelse, en hårtørrer, en indbrudstyv og brand sikkerhedssystem, telefon med internationale og mellem byer kommunikation, direkte adgang til internettet. Hvis du vil fjerne denne type værelse, kan du bestille det i bestillingen eller kontakte os telefonisk. Vi vil være glade for at møde dig!

Standard-værelse med 2 double bed

Når du har brug for en , kan du leje et værelse på telefonen eller via internettet. Vi tilbyder dig et dobbeltværelse. Værelse størrelse 16 m ² . Hvert værelse er udstyret med LCD-TV, badeværelse og hårtørrer, brand sikkerhedssystem, en telefon med internationale og mellem byer kommunikation, forsynet med direkte adgang til internettet. Du kan bestille denne Reservation afsnit eller kontakte os telefonisk.

Junior-Suite

Du at booke hotelværelser og hoteller i St. Petersborg? Dobbeltværelse junior suite. I værelse massage brusekabine, TV, et badeværelse, en hårtørrer, en indbrudstyv og brand sikkerhedssystem, telefon med internationale og mellem byer kommunikation, direkte adgang til internettet. Du kan bestille denne Booking eller kontakte os telefonisk.