Покажи
виза покана
екскурзии

Хотелски резервация с хотелите. Най-добрата цена на стаи и хотели в града: на нашия сайт

'Piter къща'

'Piter къща' започва съществуването си през септември 2013 година. Ние са се опитали да осигури всички необходими povsednvnoj живот: кабелна телевизия, телефон с междуселищни и международни достъп, достъп до интернет, просторен гардероб, максимална шумоизолация. Приятелски настроеният и любезен персонал. Ние с нетърпение очакваме да ви видим в славния град Санкт-Петербург!

Стандарт

За тези, които желаят да наемат стая предлагаме Двойна стандартна стая. Рум размер е 15 м2, телевизия, душ, баня, сешоар, крадец и противопожарна сигурност система, телефон с международни и междуградски комуникация, Директен достъп до интернет. За да премахнете този тип на стаята, можете да го резервирате в резервацията или се свържете с нас по телефона. Ние ще се радваме да се запознаем!

Стандартна стая с 2 отделни легла

Когато имате нужда , можете да наемете стая по телефона или по интернет. Ние ви предлагаме една двойна стая. Стая размер 16 m ² . Всяка стая е оборудвана с LCD Телевизор, баня и сешоар, противопожарна безопасност система, телефон с международни и междуградски комуникация, с пряк достъп до интернет. Можете да резервирате тази стая раздел 'резервации', или се свържете с нас по телефона.

Джуниър суит

Можете за резервиране на хотелски стаи и хотели на Санкт Петербург? Двойна стая Джуниър суит. В зала за Масаж, душ кабина, Телевизор, баня, сешоар, крадец и противопожарна сигурност система, телефон с международни и междуградски комуникация, Директен достъп до интернет. Можете да резервирате тази стая в резервацията или се свържете с нас по телефона.